Žena (32) rozjela byznys se svýma nohama: Fotky špinavých chodidel, neskutečné, kolik vydělá za měsíc

561
Sdílejte

Budování fanouškovské základny

Mladá žena se první pololetí na stránce soustředila zejména na budování základny klientů. Každý den několikrát zveřejňovala fotografie svých prstů na nohou položených na hladkých kamenech a snažila se napodobit plakáty, které obvykle visí v nehtových salonech, kde v minulosti pracovala. Na stránce mohli zákazníci procházet jejím bezplatným foto feedem, podobně jako na Instagramu, a poté jí poslat zprávu, aby si vyžádali a zakoupili vlastní obsah. 

Na začátku trávila většinu času konverzací se svými novými sledovateli a budovala si s nimi vztah prostřednictvím nesexuální konverzace.  „V devíti případech z deseti si průměrný zákazník chce jen s někým popovídat. Vždy, když vidí fotografii, chtějí si představit osobu, která se za ní skrývá.“ Udržováním svého byznysu tráví v současnosti tři až pět hodin denně, pět až šest dní v týdnu. Jeden den může pořizovat vlastní fotografie nebo videozáznamy na přání, zatímco jiný den stráví rozesíláním svých použitých ponožek klientům, kteří za ně zaplatí až 500 dolarů (451 eur). 

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články