Super recept na „teplou zmrzlinku“: Sladká pěna pokrytá čokoládou a křupavá oplatka, mňam…

887
Sdílejte
Příprava:
  1. V misce míchejte bílky, cukr a vodu po dobu jedné minuty. Po uplynutí této doby umístěte mísu nad vodní lázeň a směs míchejte 12 minut (mísa se nesmí dotýkat horké vody). Krém bude stále hustší.
  2. Potom mísu vyjměte z vodní lázně, přidejte kyselinu citrónovou a aroma a míchejte ještě půl minuty.
  3. Hotovým krém naplníme kornouty, polijeme čokoládou a můžeme podávat.
Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články