Poslední rozloučení s Danielem Heribanem (†43):Statečnou VDOVU dojal potlesk, přišla i bývalá manželka!

2085
Sdílejte

10:57 Fanoušci, kolegové a přátelé zesnulého Daniela Heribana se začali usazovat. Rozloučení zanedlouho začíná. Na obrazovce svítí velká fotografie Daniela Heribana, napódiu jsou rozestavěné smuteční věnce.

 

10:35 Po boku Daniely Gubadové přišel i herec Jan Greššo. Rozloučit se přišla také herečka Karin Haydu, Vladimír Kobielsky, Soňa Norisová, Zuzana Norisová, Marek Majeský či Peter Bebjak.

10:30  „Já hlavně myslím na jeho rodinu, protože je to velký šok v tak mladém věku. Měl tři syny, byl hrdý otec, hrdý manžel, myslel vždy na svou rodinu. Předemnou vyprávěl io svém dědečkovi, který hrával … Tak talentovaný mladý člověk a vždy pomohl. Já například velmi rychle mluvím. Tak mi říkal, Dani, ne tak rychle. Potom ti nerozumíme. Vždy podal pomocnou ruku. Já nevím, těžko si mi povídá,“ řekla nám s třesoucím se hlasem zdrcená herečka Daniela Gudabová, která dodala, že Daniela Heribana měl každý rád a byl velmi oblíbený.

10:25  Do divadla přicházejí i někteří herci. Mezi nimi Jozef Kukla či Daniela Gudabová, která si s Danielem Heribanem zahrála v seriálu Horní Dolní.

10:22 V prostorách divadla se už sjíždějí fanoušci. Skupinka stojí v řadě před kondolenční knihou, kam mohou zesnulému Heribanovi napsat své vzkazy do nebe.

Rozloučení s Danielem Heribanem se koná v prostorách nového SND. Jak už to bývá, přímluvy přednesou jeho herečtí kolegové, kamarádi a blízcí spolupracovníci. Už nyní je ale jasné, že umělci z divadla nebudou držet čestnou stráž.

Deník totiž informoval, že zesnulého umělce už pohřbili. Mělo se tak stát během uplynulého víkendu. Rodina zorganizovala pohřeb v kruhu nejbližších, místo posledního odpočinku Daniela Heribana je na hřbitově v Suché nad parnou, kde kdysi žil.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články