Poslední rozloučení s Danielem Heribanem (†43):Statečnou VDOVU dojal potlesk, přišla i bývalá manželka!

2086
Sdílejte

12:08 V závěru emotivní řeči se Petře Polnišové zcela zlomil hlas. Po posledním odkazu do nebe se ona i Michal Kubovčík rozplakali. Pláč se rozléhal i v sále.

11:55  Říkají Petra Polnišová a Michal Kubovčík. Vzpomínají na vtipné zážitky z natáčení seriálu Horná Dolná. Petra Polnišová prozradila, že mámě Daniela Heribana se prý nelíbilo, že její syn v seriálu moc plivá. Promluva však začala velmi emotivně a bylo slyšet, že herečka zadržuje slzy. Zavzpomínala si na jejich úplně poslední komunikaci. Více si můžete poslechnout ve videu níže.

11:48 Proslov má Renáta Ryníková „My se s tebou neloučíme. My tě jen doprovázíme. Šťastnou cestu,“ vzkázala Danielu Heribanovi. Herečka si zavzpomínala i na společné chvíle na škole. Prozradila, že do školy ho napoprvé nevzali, ale dnes zato komisi děkují, protože tak mohli být ve společném ročníku.

11:38 Opět hraje jedna z písní Daniela Heribana.

11:27 Sálem se rozezněla další Heribanova píseň. Jmenuje se O2H a nazpíval ji i se svou manželkou Kamilou.

11:24 Teatrolog Karel Mišovic hovoří o seriálu Horná Dolná:  „Doslova kvalitativně povyšoval tento seriál, jenže podobně jako ty, ani my si tě nechceme pamatovat en v této televizní figurce. Byl jsi velkým hercem, jehož místo bylo na jevišti,“ vyjádřil se.

11:18 Na obrazovce se objevily ukázky z filmů. V sále se rozléhá pláč smutečních hostů.

11:15 Přímluvu má herečka Jana Olhová.  „Dá se říci, že život smrtí přímo posedlý. Ze smrti má každý strach, ale všichni se dříve či později přizpůsobí životu a potom si uvědomí, že jednou zemřou. A ta nejistota tomu dává nádech. něčeho mimořádného,“ začala.

11:12 Po prvním proslovu se v sále rozléhá zpěv Daniela Heribana, organizátoři rozloučení pouštějí píseň Počkám z jeho posledního alba O2H.

11:00 Rozloučení začíná.

10:58 V sále se nachází i zdrcená vdova Kamila Heribanová, v očích má obrovský smutek.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články