Po čem muži touží? 6 JEDNODUCHÝCH věcí, které hledají ve vztazích. Chcete-li být dokonalou partnerkou, přesvědčte se, že mu dáváte TOTO

797
Sdílejte

1. Respekt
I muži jsou jen lidé. Proto potřebují respekt zejména od svého partnera, kterého si také dokážou vážit a důvěřovat mu.

2. Důvěra

Samozřejmě chcete po svém boku někoho, kdo posílí vaši sebeúctu a dodá vám jistotu. Ale pevný základ si musíte vytvořit sama! Nebo pokud nejste o sobě přesvědčena, jak můžete očekávat, že bude váš partner?

Ať už hledáte partnera nebo jste ve vztahu, vždy je dobré vědět, co muži chtějí. Hlavně proto, že často jsou obviňováni z věcí, které mnohým ženám nejsou po chuti. Kde je tedy pravda?

3. Sex
Máte problém v posteli? Neváhejte o tom s partnerem mluvit. Pokud jste pro něj opravdu důležitá, určitě udělá vše pro to, aby vás udělal šťastnou – ať už dlouhou předehrou, rychlovkou nebo tantrickou jógou.

4. Péče

V hloubce duše jsou i ti nejtvrdší chlapi, kteří překypují mužností, něžní. Chtějí péči a soucit zvláště když jsou nemocní a rozzlobení. Tak mu tu polévku uvařte! 

Ať už hledáte partnera nebo jste ve vztahu, vždy je dobré vědět, co muži chtějí. Hlavně proto, že často jsou obviňováni z věcí, které mnohým ženám nejsou po chuti. Kde je tedy pravda?

5. Humor

Muži milují ženy se smyslem pro humor! Ale pozor: má-li to fungovat, je samozřejmě důležité, abyste byli intelektuálně na stejné vlnové délce a měli podobný smysl pro sarkasmus!

Kam dál?

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Další články