Lehký a vláčný čokoládovo-třešňový koláč. Úžasně jemná třešňová chuť…

1646
Sdílejte
Na máslový krém:
  • 500 ml (2 šálky) mléka
  • 1 balení pudinku s vanilkovou příchutí (37 g)
  • 60 g (4 PL) cukru
  • 150 g (2/3 šálky) masla
  • Nechte v chladničce 4 hodiny
Na čokoládovou vrstvu:
  • Čokoláda: 150 g čokolády
  • 70 g (1/3 šálky) másla
Postup:

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články