Lehký a vláčný čokoládovo-třešňový koláč. Úžasně jemná třešňová chuť…

1646
Sdílejte
Složení:
Poznámka: Objem šálku je 250 ml
Na těsto:
  • 150 g (2/3 šálky) masla
  • Špetka soli.
  • 130 g (1/2 šálky + 2 PL) cukru
  • 3 vejce
  • 280 g (1 + 3/4 šálku) polohr.mouky
  • 16 g (3 lžičky) prášku do pečiva
  • 90 g (6 PL) mléka
  • 15 g (1 PL) kakaa
  • 350 g (2 šálky) třešní ze sklenice
  • 60 g (4 PL) třešňové šťávy
  • Pečicí forma 20×30 cm, pečeme při teplotě 180 ℃ (356℉) 25 minut

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články