Lehký a vláčný čokoládovo-třešňový koláč. Úžasně jemná třešňová chuť…

3440
Sdílejte
Na máslový krém:
  • 500 ml (2 šálky) mléka
  • 1 balení pudinku s vanilkovou příchutí (37 g)
  • 60 g (4 PL) cukru
  • 150 g (2/3 šálky) masla
  • Nechte v chladničce 4 hodiny
Na čokoládovou vrstvu:
  • Čokoláda: 150 g čokolády
  • 70 g (1/3 šálky) másla
Postup:

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články