Lehký a vláčný čokoládovo-třešňový koláč. Úžasně jemná třešňová chuť…

4482
Sdílejte
Na máslový krém:
  • 500 ml (2 šálky) mléka
  • 1 balení pudinku s vanilkovou příchutí (37 g)
  • 60 g (4 PL) cukru
  • 150 g (2/3 šálky) masla
  • Nechte v chladničce 4 hodiny
Na čokoládovou vrstvu:
  • Čokoláda: 150 g čokolády
  • 70 g (1/3 šálky) másla
Postup:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články