Lehký a vláčný čokoládovo-třešňový koláč. Úžasně jemná třešňová chuť…

3440
Sdílejte
Složení:
Poznámka: Objem šálku je 250 ml
Na těsto:
  • 150 g (2/3 šálky) masla
  • Špetka soli.
  • 130 g (1/2 šálky + 2 PL) cukru
  • 3 vejce
  • 280 g (1 + 3/4 šálku) polohr.mouky
  • 16 g (3 lžičky) prášku do pečiva
  • 90 g (6 PL) mléka
  • 15 g (1 PL) kakaa
  • 350 g (2 šálky) třešní ze sklenice
  • 60 g (4 PL) třešňové šťávy
  • Pečicí forma 20×30 cm, pečeme při teplotě 180 ℃ (356℉) 25 minut

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články