Hanychová ohromila novým kočárkem! Má ho jako PRVNÍ v celé republice!

21625
Sdílejte

Z jejích slov plných nadšení vyplývá, že je se svým výběrem spokojena. „To je úplně první kočárek, při kterém jsem sama přišla na to, jak ho sundat a rozložit. To je pro mě naprosto zásadní. Druhá věc je, že jako jeden z mála kočárků, co se v dnešní době vyrábějí, péruje. Třetí výhoda je, že je dolů dost velký košík, do kterého se vejde i pětileté dítě. Ono to asi ještě nikdo nezkoušel, ale já už ano. A skvělé je, že rukojeť je vysoko, protože i já jsem dost vysoká,“ jmenovala Agáta pro Sedmičku všechny přednosti svého nového luxusního a drahého kočárku.

Malá Rozárka je prý první miminko, které se vozí v této absolutní novince na českém, ale i slovenském trhu. K omplet obsahuje hlubokou korbu, sportovní sezení, autosedačku a také přebalovací tašku včetně podložky a pláštěnky. 
Aby toho nebylo málo, dá se vybrat také barva konstrukce kočárku a barva koženého madla, tak aby byl přesně podle představ rodičů. Samozřejmě, cena je adekvátní a v trojkombinaci se pod 1000 eur ani náhodou nedostane. V komentářích k němu kromě těch obdivných, se objevily i výhrady. „Hlavně, že říkala, že bude mít všechno staré,“  ozvala jedna kritička. „I  tak si nic za své nekoupí,“ odpověděla jí druhá pochybovačka, které zase přitakala další. „Asi tak, mnoho věcí dostanou, aby dělali reklamu, to se někdo má,“ povzdechla si maminka, která si něco takového nemůže zřejmě dovolit, jako mnohé další. 
Agáta vystřídala za krátké období již několik barevných provedení kočárků:

Kam dál?

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Rodina, přátelé a veřejnost se dnes naposledy loučí se Simonou Postlerovou

Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

Obrovské neštěstí prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda : Přišla o manžela. Ondřeje Křivku srazil na kole nepozorný řidič

Další články