Šeredová chystá svatbu s italským boháčem, ale… Podívejte, kdo bude její tchyně: Síla !

8492
Sdílejte

Modelka Alena Šeredová se zasnoubila s italským miliardářem a chystá svatbu, jenže… Podívejte, koho získá za tchyni. Budete jen kroutit hlavou, když zjistíte, kdo je ta žena.

Přestože se modelce Aleně Šeredové (44) rozpadlo manželství s italským bankéřem Gigi Buffonem (44), kterému porodila mu dva syny, Louise Thomase (14) a Davida Leeho (12), přece jen našla své štěstí po boku jiného muže, a to ne leckoho. Alene vstoupil do života dědic automobilky Fiat Alessandro Nasi (46), kterému před dvěma porodila dceru Vivienne Charlotte Nasi.

Alene se zdá až neuvěřitelné, že v tomto věku potkala svobodného muže bez závazků, s dobrým postavením, který byl ochoten přijmout i její děti z předchozího vztahu a založit s ní rodinu. Inu, neuvěřitelné je už pár let skutečností, spolu s Alessandrem se už dva roky těší z jejich společné dcery Vivienne a nyní zřejmě přišel čas posunout jejich vztah na vyšší level.

Kam dál?

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Herec Jan Potměšil v rozhovoru přiznal, že ho zradilo srdce a bojoval o život. Bylo to vážné dodal

Představení Ivy Janžurové bylo přerušeno kvůli zdravotní indispozici. Na místo byla přivolána záchranná služba a….

Fanoušci skupiny Maxim Turbulenc, očekávali informace o rozloučení s oblíbeným zpěvákem. Rozhodnutí rodiny je nepotěší

Další články