Čtyři čeští herci měli vážnou nehodu: Před smrtí je zachránil…!

2738
Sdílejte

Ve zmíněném Peugeotu se nacházeli čeští herci Lukáš Langmajer, Lucie Zedníčková, Eva Decastelo a Libor Jeník. Čtveřice umělců mířila do Slezka, kde plánovala odehrát dvě představení. Auto zůstalo zdemolované, ale co je hlavnější, ani jeden z nich se vážně nezranil.

Herci zřejmě mohou poděkovat svému kolegovi Langmajerovi, který v osudný den seděl za volantem. Naštěstí zachoval chladnou hlavu a nezpanikařil. Podle informací z vyšetřování dokázal přejet mezi kamionem a roztočeným vozidlem. Podařilo se mu to i když se zvedla kapota auta a vystřelily airbagy. Díky jeho dovednostem lze všem zachránil život.

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články