Nejlahodnější vanilkový krém vhodný do všech dortů – hotový za 15 minut!

19706
Sdílejte
Postup
  1. Na mírném ohni zahřívejte mléko, zakysanou smetanu a kondenzované mléko. V misce smíchejte žloutky s cukrem.
  2. Do téměř horkého mléka přidejte mouku a dobře rozmíchejte, aby nebyly žádné hrudky.
  3. Když se mléko začne vařit, odstavte a přidejte vejce s cukrem a dobře promíchejte. Vraťte na mírný plamen a neustále míchejte do zhoustnutí.
  4. Když krém zhoustne, odstavte z plamene a přidejte vanilkovou esenci a nechte krém vychladnout.
  5. Když se ochladí na pokojovou teplotu, přidejte změklé máslo. Vymíchejte na ideální dortovou konzistenci.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články