Komplexní manuál jak si udržet chlapa: Na tohle si prostě potrpí muži v každém věku

999
Sdílejte

1. Důvěřujte mu

Pokud si chcete udržet muže , nechovejte se k němu jako k dalšímu chlapovi, který si nezaslouží vaši důvěru. Dejte mu pocítit, že je spolehlivý. Většina žen chlapům nevěří, protože je jakýmsi obecným klišé, že mužům se nedá věřit. Pokud však tomu svému důvěřujete, nejenže se bude cítit výjimečný, ale díky tomu budete v jeho očích jedinečná.

2. Dávejte mu najevo, že je pro vás důležitý

Nechovejte se, k němu tak, že je v pořádku ho ztratit. Namísto toho si ho ceňte a dejte mu pocítit, že si ho vážíte. Ukažte mu, jak moc chcete, aby zůstal ve vašem životě. Ale samozřejmě, nedělejte to příliš, aby ses nestal majetnickým.

3. Mluvte mu o tom, že je atraktivní

Muži potřebují cítit, že vás stále přitahují a jsou pro vás atraktivní. Dávejte tomu svému najevo, že vás vzrušuje, líbí se vám a říkejte mu to. Je to mimořádně důležité. Tehdy totiž nebude mít tendence hledat zvyšování ega někde jinde. 

4. Naučte se přiznat si chyby

Zbavte se své pýchy, naučte se přiznat si chyby a prosit o odpuštění. Rozzlobit se na něj a tvářit se uraženě jako obranná strategie k zakrytí svých hříchů, není cool a roztomilé. Je to směšné a muži to v dlouhodobém vztahu nesnesou. 

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články