Broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept!

1578
Sdílejte
Krém:
  • 6 kusů polovin broskví
  • 6 čajových lžiček želatiny (30 g)
  • 300 g přírodního řeckého jogurtu
  • 5 polévkových lžic cukru (50 g)
  • vanilkový cukr
  • 300 ml šumivého vína
  • 500 g smetany 30%
Želé:
  • 1 broskvové želé
  • 2 sklenice vroucí vody
  • 2 plechovky nakrájených broskví (mínus 6 rozmixovaných na začátku)

Postup si můžete prohlédnout v přiloženém videu:

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články