Broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept!

3208
Sdílejte
Tento koláč si rozhodně zamilujete a budete ho pravidelně péct.
Ingredience:
  • 5 velkých vajec
  • 2/3 šálky cukru (150 g)
  • špetka soli (3 g)
  • 1 a 1/4 šálku polohrubé mouky (180 g)
  • 2 polévkové lžíce bramborové mouky (50 g)
  • 5 polévkových lžic oleje (50 g)
  • 1 šálek převařené, teplé vody
  • 2 ploché lžičky cukru
  • 1/2 citrónové šťávy

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články