Oldřich Kaiser podpantoflák: Přítelkyně mu zatrhla alkohol, vyfackala fanynku a to není všechno…

5817
Sdílejte

Cenu v této kategorii mu však vyfoukl mladý zpěvák a nově i herec Marsell Bendig.

„Nevadí. Já mám doma pod kanapou už tři lvi. To je čistý zvěřinec,“ řekl nám svérázným humorem. Fakt, že nezískal cenu, možná rozesmutnil diváky. Jeho děkovná řeč by jistě stála za to. Když Českého lva získal naposledy, diváky odkázal na stránku www multipulti zavináč tečka hrc prc, heslo Me Too.

Jelikož ve filmu Poslední závod hraje lyžaře, zajímala nás jeho fyzická kondička. „Jako malý jsem měl lyže, běžky, teď jsem už přesedlal na snowboard. Kdo jiný by to mohl hrát, vždyť se jen podívejte na moji figuru,“ vtipkoval s námi dál.

Život po infarktu

Po letech, kdy vyráběl jeden skandál za druhým, angažmá s ním ukončilo hned několik divadel a krachlo mu i pětadvacetileté manželství s herečkou Nadí Konvalinkovou, se zdá, že se jak-tak uklidnil. Výraznou měrou k tomu přispěl i infarkt myokardu, který jeho organismus zasáhl před čtyřmi lety. Na jednotce intenzivní péče se o něj tehdy staral uznávaný kardiochirurg Jan Pirk, který v minulosti léčil i Václava Havla, Karla Gotta či Juraje Jakubiska.

„Infarkt je jako čůrání. Přijde a musíte si odskočit. Nic se u mě nezměnilo. Jen si ho teď dávám do životopisu,“ zlehčuje vážné onemocnění srdce. Během dlouhé noci v prostorách pražského Rudolfina jsme si přece jen všimli výrazné změny. Oldřich Kaiser, který nikdy neměl daleko ke skleničce, se tentokrát obešel bez alkoholu. „S ním či bez, nemám žádný problém. Dobře se mám. Vždyť vidíte, ne? Vypadám dobře odpředu, odzadu, svrchu i zespodu a jsem rád. Důležité je nežít podle nějaké příručky, ale opravdu,“ zhodnotil.

 

K umírněnějšímu způsobu života ho přivedla muzikantka Dáša Vokatá, kterou si v roce 2020 vzal ve Vídni tajně za manželku. Je velmi pravděpodobné, že je spojila i životní trápení. Excentrická písničkářka celý život v sobě nosí trauma z nepřirozené smrti příbuzných. Prarodiče Vokaté se otrávili plynem a její rodiče spáchali sebevraždu. Manželské štěstí na nějakou dobu našla u muzikanta a známého chartistu Zdeňka Vokata, se kterým má dvě děti. Po rozvodu se zamilovala do dalšího odpůrce komunistického režimu a signatáře Charty Ivana Martina Jirouse. Poté, co v roce 2011 Jirous po nemoci zemřel, se spojila s Oldřichem Kaiserem.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články