Starý muž v slzách objímá milovanou kočku poté, co mu vyhořel dům…

6845
Sdílejte

Kvůli hloupé nehodě přišel minulý týden o všechny věci Ali Meşe (83) z Turecka. Při zapalování sporáku se rozlil benzínem a v důsledku toho jeho dům úplně vyhořel.

Podle CNN Türk vyhořel dům třiaosmdesátiletého Ali Meshe, když se v nepřítomnosti manželky a dvou synů pokusil zapálit kamna: „Byla mi taková zima. Nějak se zvedl, aby zapálil kamna. Byly tam uhlíky. Přidal benzín, a jakmile jsem tam trochu nalil, všechno se vznítilo, spálil jsem si ruku.

A v mžiku oheň zachvátil celý dům…“Jeho pokusy zapálit se nezdařily a způsobily explozi v obývacím pokoji. Poté malý dřevěný domek do základů vyhořel.
Sousedé, kteří požár zaznamenali, okamžitě informovali hasiče. Hasičskému záchrannému sboru se podařilo starce, jeho ženu, syna a kočku zachránit právě včas. Šokovaný majitel domu byl následně viděn, jak objímá svou vyděšenou kočku.
Naříká nad jedinou věcí – že nedokázal zachránit koťata. „Moc jsem miloval své kočky. Jedna ke mně byla tak připoutaná, že mi spala u nohou. Jakmile jsem vešel do domu, přiběhla ke mně a pohladila mě. Když dům začal hořet, okamžitě přiběhla. Vzal jsem ji do náruče. Dvě koťata se mi ale z ohně dostat nepodařilo. Volal jsem a volal, ale nechtěli vylézt zpod pohovky. Vyběhl jsem z domu. A zemřeli…“ křičí starý muž.

Kam dál?

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Děsivá nehoda v Praze : Řidič luxusního sportovního auta ztratil kontrolu nad vozidlem, vyjel z vozovky a srazil ženu s kočárkem

Zábava na atrakci v Arizoně skončila obrovským neštěstím: Skákací hrad vítr vynesl do vzduchu, nepřežil dvouletý chlapec

Další články