8 znamení, že se naši drazí zesnulí mají dobře a jsou nám na blízku

3454
Sdílejte

Nesmíme ale zapomínat, že „tam“ u nich na druhém břehu, je vše v pořádku a že je jim dobře. Zemřelí se nám to snaží dát všemožně najevo. Je jen na naší pozornosti, zda znamením budeme poslouchat a rozeznáme je. Zemřelí jsou sice na jiném místě, ale přesto jsou nám nablízku.

1. Znamení prostřednictvím zvířat
Zemřelí k nám dost často mluví prostřednictvím zvířat. Takové setkání bývá neobvyklé a výstřední. Může se jednat o psa, nebo kočku, motýla, vážku nebo ptáka. Zvíře si nám buď znenadání sedne do klína, nebo přijde až do našeho domu a dožaduje se naší pozornosti. Pták může vletět oknem, nebo nad námi kroužit venku.

2. Kontakt prostřednictvím předmětů
Zesnulí nám mohou do cesty poslat nejrůznější předměty, které najdeme. Chtějí na sebe nějak upozornit, nebo nám předat zprávu. Může se jednat o pírko z ptáka, minci nebo kamínek. Prakticky cokoli.
Zemřelí na nás stále pamatují, měli bychom i my myslet na ně.

3. Vůně
Často můžeme ucítit nějakou typickou vůni, kterou máme se zesnulým spojenou. Může se jednat o parfém, nebo vůni oblíbených květin, kouř doutníků, kolínskou, možné je prakticky cokoliv. Ta vůně se většinou zjeví jakoby z ničeho nic, bez reálné příčiny a stejně tak náhle i poté zmizí.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články