Šok od pediatra: až 70% rodičů jsou příliš velcí slaboši a způsobují svým dětem velké utrpění!

7701
Sdílejte

Nejčastěji se jedná o otce, kteří řídí nebo řídí opilý nebo pijí, a pak sedí u svých dětí. Druhou nejčastější příčinou smrti jsou dary od otců pro jejich syny, kteří jim dávají koloběžky nebo čtyřkolky po patnáctém roce života. Jsou to rodiče, kteří jsou naprosto v rozpacích navštívit svého lékaře a často pomáhají dětem se zraněním. Nemluvě o smrti.

„Jsou slabí. Lékaři se bojí, ale nemohou projít životem. Druhou nejčastější příčinou dětské smrti je utonutí. Nejčastěji vznikají poté, co je rodiče opustili v bazénu nebo v péči o bratry a sestry mladší 15 let. “ Mnoho nehod se týká také drog a alkoholu, které jsou také odpovědné za nezodpovědné rodiče.

Pediatři a psychologové se shodují na tom, že ve více než 95% případů byla neúcta rodičů nebo laskavost způsobena užíváním drog. Pouze 5% návykových látek bylo ovlivňováno pouze přáteli a rodiče o tom nevěděli.

Bez první pomoci

Před několika měsíci provedli Lotyšové v celé Evropě průzkum s cílem určit odpovědnost rodičů za příčiny katastrof, zranění a úrazů jejich dětí. Ukázalo se, že až 70% rodičů bylo zodpovědných za katastrofu, která vyžadovala návštěvu v nemocnici, a pouze třetina z nich byla schopna poskytnout dětem první pomoc! Nemluvě o tom, že pachatelé nemocnice nemohli přijít se svými dětmi.

Většina zranění dítěte je způsobena rodiči. Pro všechny je příkladem sedmileté dívky, která měla žízeň a její otec ji poslal, aby přinesla vodu do kuchyně. Jako výsledek, místo sodovky, dívka viděla chemikálie dezinfikovat toaletu. Byl nalit do láhve limonády a pod dřezem v kuchyni. Dívka byla transplantována do jater a celá její rodina a příbuzní se skládali z operace vyžadující 200 000 eur.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články