Šok od pediatra: až 70% rodičů jsou příliš velcí slaboši a způsobují svým dětem velké utrpění!

7688
Sdílejte

Klava, lotyšský pediatr s 25 lety zkušeností, se zabývá nejen medicínou, ale i psychologií a vlivem rodičů na dítě. Svět byl šokován prohlášením, že se děti děsí onemocnění, protože příkladem je více než dvě třetiny rodičů.

Slabá generace

Fyzická a psychická trauma při vstupu do nemocnice nebo nemocničního pokoje je opravdu obdivuhodná. Zároveň je prokázáno, že se dítě nemá čeho bát, a když zůstane v nemocnici, sám se hodně učí.

Lékaři, zdravotní sestry a dokonce i společníci malého pacienta mu pomohou překonat jeho strach a dokázat mu, že se nic neděje a že mu lidé prostě pomáhají.

Proč se děti v nemocnici bojí?

Protože více než polovina rodičů opouští nemocnice a vychovává své děti k poznání, že není třeba chodit k lékařům, protože se bojí.

Hloupost rodičů

„Rodičovská hloupost přináší dětem největší utrpení. Neví, jak s ním bojovat, jen vědí, že nemocnice je nebezpečné místo, kde mu ublíží.

Nemocnice a lékaři jsou špatní lidé, kterých se musí bát. Horší je, že nás vidí jako tyrany a hloupé lidi, kteří je přetěžují drogami a chtějí zničit celý svět. “

Podle odborníků děti chodí do nemocnice s raněnými, ale ne tělem, ale duší. Šokované rty a vyděšené tváře každý den vedou chirurga ke dveřím. Nejdřív musíte vidět plaché dítě, následované rodiči se smrtí a nenávistí v jejich očích. Statistiky zároveň ukazují, že nehody jsou první v tabulce zabití.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články