POUZE 2 ingredience na čokoládovou pěnu za 15 minut: Lepší jste ještě neměli!

12160
Sdílejte
  • Čokoládová pěna je jemně připraveno sladké jídlo. Normálně má hladkou, lehkou a vzdušnou texturu, která se vytváří vyšleháním smetany nebo vaječných bílků, které obsahuje spoustu vzduchových bublin a pěna je lehká.
  • Ale v závislosti na způsobu výroby se textura pěny může lišit od světlé a vzdušné po hustou a krémovou. V tomto videu jsem se podělil o recept na mírně hustou a krémovou čokoládovou pěnu.
Ingredience:
  • 200 g tmavé čokolády
  • 400 ml smetany ke šlehání

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články