POUZE 2 ingredience na čokoládovou pěnu za 15 minut: Lepší jste ještě neměli!

12712
Sdílejte
  • Čokoládová pěna je jemně připraveno sladké jídlo. Normálně má hladkou, lehkou a vzdušnou texturu, která se vytváří vyšleháním smetany nebo vaječných bílků, které obsahuje spoustu vzduchových bublin a pěna je lehká.
  • Ale v závislosti na způsobu výroby se textura pěny může lišit od světlé a vzdušné po hustou a krémovou. V tomto videu jsem se podělil o recept na mírně hustou a krémovou čokoládovou pěnu.
Ingredience:
  • 200 g tmavé čokolády
  • 400 ml smetany ke šlehání

Kam dál?

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Další články