Za 10 minut připravíte celou horu: Ideální snídaně !

32115
Sdílejte

Těsto vložíme do cukrářského sáčku.

Na pánev nalijeme rostlinný olej.

Pomocí sáčku naneseme těsto.

Palačinky smažíme z obou stran dozlatova.

Po vysmažení je poklademe na talíř vystlaný papírovým ubrouskem.

Můžeme servírovat.

Přejme vám dobrou chuť!

Video návod:

 

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články