Za 10 minut připravíte celou horu: Ideální snídaně !

28830
Sdílejte

Těsto vložíme do cukrářského sáčku.

Na pánev nalijeme rostlinný olej.

Pomocí sáčku naneseme těsto.

Palačinky smažíme z obou stran dozlatova.

Po vysmažení je poklademe na talíř vystlaný papírovým ubrouskem.

Můžeme servírovat.

Přejme vám dobrou chuť!

Video návod:

 

 

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články