Za 10 minut připravíte celou horu: Ideální snídaně !

30473
Sdílejte

Těsto vložíme do cukrářského sáčku.

Na pánev nalijeme rostlinný olej.

Pomocí sáčku naneseme těsto.

Palačinky smažíme z obou stran dozlatova.

Po vysmažení je poklademe na talíř vystlaný papírovým ubrouskem.

Můžeme servírovat.

Přejme vám dobrou chuť!

Video návod:

 

 

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články