Za 10 minut připravíte celou horu: Ideální snídaně !

32108
Sdílejte

Postup:

Do hluboké misky přidáme vejce.

Přidáme cukr.

A smetákem utřeme.

Dále přidáme špetku soli a promícháme.

Nalijeme kefír.

Metličkou zamícháme.

Do směsi nasypeme krupici a dobře promícháme.

Misku překryjeme fólií.

Necháme odstát 30 minut.

Po uplynutí doby přidáme sodu a zamícháme.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články