Za 10 minut připravíte celou horu: Ideální snídaně !

30471
Sdílejte

Postup:

Do hluboké misky přidáme vejce.

Přidáme cukr.

A smetákem utřeme.

Dále přidáme špetku soli a promícháme.

Nalijeme kefír.

Metličkou zamícháme.

Do směsi nasypeme krupici a dobře promícháme.

Misku překryjeme fólií.

Necháme odstát 30 minut.

Po uplynutí doby přidáme sodu a zamícháme.

Kam dál?

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Další články