ROZCHOD BOLEL: Exkluzivně přiznal Felix Slováček o konci vztahu s mladou milenkou

1903
Sdílejte

Ano.

Bylo vám dopřáno mnoho lásky, cítíte se naplněný? Měli jste štěstí na ženy?
Ale ano, bylo mi dopřáno. Lásky nikdy není dost. Třeba stále milovat, od rána do večera. A možná i od večeře do rána. To je někdy ještě lepší. (Smích.)

Pokračování na další straně

Jaké ženy milujete? Co by měla mít ta pravá pro vás? Měly vaše ženy nějakou společnou vlastnost nebo vás na každé okouzlí něco jiného?

Nedokážu to tak popsat. Člověk najednou zjistí, že tu ženu má rád, že ji miluje. A jestli tam hledám něco? Nic nehledám.

Chemii…?

Ta přijde v okamžiku, kdy ji potkám, zaregistruji, kontaktuji se s ní, začnu se s ní třeba líbat. Jak se říká – polibkem to začíná a v posteli končí. (Smích.) A pak asi začne situace, kdy si člověk řekne, že to je dobré, zajímavé, to bych nechtěl ztratit. Chtěl bych to opakovat. A jakmile to člověk zopakuje dva třikrát, tak se zamiluje. Svým chlapcům hudebníkům říkám, že klidně mějte milenky, i když jste ženatí, ale maximálně dvakrát. Když to uděláte třikrát, zamilujete se a jste v „prdeli“. (Smích.)

Takže to je váš recept, jak být nevěrný?

Ano. Jen dvakrát. Už potřetí je „průšvih“. Ale zase, jaký „průšvih“…? Když miluješ, je to o lásce. Pak už je to jedno, ať pětkrát nebo padesátkrát. Třeba milovat. To je normální, ne?

Je ještě něco kromě lásky k hudbě ak ženám, co vás dělá šťastným?

Já jsem nejšťastnější, když stojím před svým bigbandem, vedle mě Anička a Felix a hrajeme.

Co vám dává stále energii tak perfektně hrát?

Hudba je můj život, patří to bytostně ke mně. Když hraji, chci předat své pocity tak, aby to posluchači skutečně cítili.

Ničí ji alkohol
Krátce po našem rozhovoru vyvolalo rozruch vyjádření Felixe Slováčka, že chce manželku zbavit svéprávnosti. Měli spolu vystupovat v zábavném programu pro děti, ale nedostavila se. Situaci na poslední chvíli zachránila dcera dvojice Anička Slováčková.

Pokračování na další straně

Jelikož se tak nestalo poprvé, muzikant se rozhodl pro razantní krok, kterým chce své manželce pomoci.

„Je to konec její kariéry!“ prohlásil Felix pro česká média. „Jediná možnost, co tady je, je zbavit ji svéprávnosti, jinak umře! To nepochopí nikdo, kdo nemá doma takového nemocného člověka. Když se to stane, tak všichni budou chodit a nadávat mi, proč jsem něco neudělal. Je to těžké,“ dodal saxofonista pro Blesk, čímž potvrdil, co se všeobecně ví, že jeho žena má vážný problém s alkoholem.

Dcera Anička je diskrétnější. „Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Zaskočila jsem za mámu, abych pomohla otci a jeho produkci. Víc k tomu nechci nic říkat,“ řekla smutně Anička, která to stihla opravdu jen těsně před začátkem programu. „Naštěstí jsem mohla přijít, tak jsem dorazila,“ dodala Anička. Bylo však na ní vidět, že něco není v pořádku. Zoufalý Felix Slováček však už nic nezastírá. „Bohužel, manželka je indisponována už každý den. Nachlazená však není,“ odpověděl na otázku, zda nedorazila pro alkohol. „Co vám na to mám říct, asi každý ví, proč nepřišla. Jsem z toho velmi zoufalý, vůbec nevím, co mám dělat, abych jí zachránil život,“ dodal muzikant.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články