Rok 2023 podle vašeho znamení zvěrokruhu: Toto „radí“ hvězdy

1473
Sdílejte

Váhy

Jde o velmi atraktivní lidi, kteří na své okolí působí vyrovnaně a rozvážně. V roce 2023 by však měli myslet na to, že svět se netočí jen kolem nich a právě jejich „pravda“ nemusí být i ta správná. Pravděpodobně se i je v životě vyskytnou situace, kdy budou potřebovat pomoc od jiných.

Štír

Letos může být pro lidi narozené v tomto znamení obohacující zejména co se týče přílivu pracovních příležitostí a seberozvoje. Budou pravděpodobně přemýšlet o mnoha věcech, které se jim během roku staly. Obecně by měl být rok 2023 pro ně plným štěstí a hojnosti.

 

Střelec

Pro mnoho lidí v tomto znamení může být prospěšné to, že se mohou těšit na setkání s někým, koho už déle hledali, u něhož se mohou cítit uvolněně a sami sebou. Nemusí to však dopadnout nejlépe. Zatímco někteří zřejmě nebudou chtít tuto osobu pustit ze svého života, ta osoba to pravděpodobně bude cítit opačně.

Kozoroh

Letos je pro ně důležitý hlavně co se týče toho, aby se naučili ostražitosti. Mohou se vyskytnout zatěžkávající okolnosti co se týče zdravotních záležitostí, avšak není třeba podléhat panice. Pravděpodobně bude letos pro ně skutečně úspěšný, ale musí se soustředit i na pracovní sféru.

Ryby

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články