Rok 2023 podle vašeho znamení zvěrokruhu: Toto „radí“ hvězdy

1473
Sdílejte

Blíženci

Pro lidi v tomto znamení se bude rýsovat příležitost naučit se sebeovládání. Obecně půjde o zcela rozmanitý rok, avšak budou se pravděpodobně muset postavit čelem k problémům, které je doběhly z minulosti. Dobré období budou mít zejména co se týče peněz.

Rak

Pro toto znamení zvěrokruhu bude vhodné, nebude-li se obávat vystoupit ze své komfortní zóny. Měly by se během letošního roku naučit, že se nemusí schovávat v pozadí a je vhodné, i projeví své silné stránky. V polovině roku se mohou mnozí zamýšlet nad tím, jak dosáhnout větší rovnováhy mezi jejich emocemi a logikou, je jen na nich, do jakého konce to dotáhnou.

Lev

Jedná se o znamení zvěrokruhu, které je nebojácné a vyznačuje se velkou odvahou. Často se nacházejí tam, kde by už jiní neměli zájem jít, zejména co se týká investování a podobných záležitostí. Rok 2023 by pro ně měl být klidný a také by měly vidět výsledky svého úsilí z minulosti. Už během ledna by měli myslet na to, že pozitivní myšlení je dostane dál než to negativní.

 

Panna

Během roku 2023 bude tomuto znamení nahrávat do karet to, že se vyznačuje silnou vůlí a ochotou pomáhat. Nicméně, mělo by si promyslet, co se chystá uskutečnit, protože všechno má své důsledky. Možná zjistí, že i když byli přesvědčeni o své pravdě, okolí jim ukázalo, že je tomu jinak. Nemusí se však obávat pustit se do rozvážných dobrodružství.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články