Pozadí děsivé nehody hvězdného herce je již známo! A ozval se přímo ON, byť v hrozném stavu !

1279
Sdílejte

Hvězdu seriálu Starosta Kingstownu po nehodě převezli vrtulníkem do nedaleké nemocnice. Poté, co se zpráva o Jeremyho nehodě dostala na veřejnost, jeho zástupce pro Deadline uvedl, že herec je v nemocnici v kritickém stavu. Druhého ledna herce operovali. “ Můžeme potvrdit, že Jeremy utrpěl tupé poranění hrudníku a ortopedická zranění a dnes, 2. ledna 2023, podstoupil operaci. Vrátil se z operace a zůstává na jednotce intenzivní péče v kritickém, ale stabilizovaném stavu,“ uvádí se v prohlášení.

A konečně v úterý večer se ozval i samotný Renner, dokonce přiložil i fotku z nemocnice. “ Děkuji vám všem za milá slova. Jsem teď příliš rozbitý, abych mohl psát. Ale posílám vám všem lásku,“ napsal zjevně totálně „dobitý“ herec. Okamžitě mu začaly proudit statisíce srdíček a povzbudivých slov i od hvězdných kolegů, jako je Thor, tedy Chris Hemsworth, režisér Avengerů Taika Waititi, Heidi Klum či Penelope Cruz. Všichni věří, že se dá rychle do pořádku ai jeho noha zůstane bez následků na svém místě.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články