Naděje vyhasíná! Laufer je už tři roky v komatu, nechá ho dcera odpojit od přístrojů?

2028
Sdílejte

Přivést otce k vědomí nedokázala navzdory velké snaze. “ S tátou je to pořád stejné, ale pořád bojuje a má chuť žít, a tak bojují lékaři i já. Pokud to nevzdá on, má smysl snažit se o zlepšení a věřit, že bude lepší, “ neztrácela donedávna navzdory všemu optimismus. K tomu, aby otce udržovala na světě, volila různé zajímavé metody. „Čtu mu nebo přehrávám zprávy od jeho přátel a kolegů. Odkazuji mu všechna povzbudivá slova od fanoušků. Mám pocit, že otec všechno vnímá, ale bohužel stále nereaguje,“ svěřila se Ester svého času s tím, že přidává k tomu i jeho oblíbenou hudbu a písně a čte mu také v angličtině.

Skutečně nic nenasvědčovalo tomu, že by to chtěla s otcem vzdát, ale tři roky v komatu jeho vysokém věku jsou už velmi dlouhá doba. „Poslední naděje vyhasínají, mluví se o odpojení,“ prozradil prý dobře informovaný zdroj z hereckého prostředí. Zda se tak ale skutečně stane, rozhodne Lauferova dcera, ale je jen málo pravděpodobné, že by se tak rozhodla.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články