Krampol po propuštění z nemocnice děsí: Nemůže popadnout dech, je zcela rozbitý..!

1439
Sdílejte

„Měl jsem těžký katar průdušek. Dusil jsem se kašlem. Mám to od dětství. Když to propukne, je to blbé, “ svěřil se tento skvělý bavič, herec a moderátor, kterému se nechce do hereckého důchodu ani v jeho pokročilém věku, protože miluje společnost. Samotu na nemocničním lůžku snášel proto jen s velkým sebezapřením a je velmi rád, že je už doma. Myslel jsem , že mi už přeskočí, že mi v hlavě vybuchne rozbuška, že exploduji. I když se tam o mě starali skvěle, nemocniční prostředí je prostě hrozné. Doma je zkrátka doma. Televizor mi sice pustili, ale nebylo ho ani slyšet. Nevěděl jsem, co dělat,“ postěžoval si Krampol.

‚Energický senior se těší, že se dostal z nejhoršího, ale už zajisté opět přemýšlí, kdy se opět postaví před publikum, které mu prý vlévá život a radost. Když jen trochu může, vyráží i na různé večírky, kde se může setkat s kamarády. “ Nechci sedět sám doma a dojímat se. To nemám rád,“ vysvětluje věčně optimisticky naladěný herecký seladon. Zbývá věřit, že poslední rok byl pro něj dostatečným mementem, když skutečně jen tak tak párkrát uprchl před zubatou. Snad jí bude ještě dlouho unikat.

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články