Cuketové placky: Velmi jemné a křupavé!

9888
Sdílejte

Cuketové placky zná snad každý. Jsou rychle hotové, chutnají skvěle a jsou parádní alternativou k mastným bramborákům plných sacharidů. Pokud si ale myslíte, že vás tento pokrm nemůže ničím překvapit, pravděpodobně jste ještě nezkusili cuketové placky připravit trochu jinak a s pomocí jedné vychtávky, díky níž budou krásně křupavé. 

 

Ingredience:
  • 3 celá vejce
  • 100 ml minerální vody
  • 25 dkg ostré mouky
  • 5 dkg měkkého másla
  • 1 cuketa
  • sůl a pepř podle přání
  • 350 ml vlažného mléka

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články