Cuketové placky: Velmi jemné a křupavé!

7706
Sdílejte

Cuketové placky zná snad každý. Jsou rychle hotové, chutnají skvěle a jsou parádní alternativou k mastným bramborákům plných sacharidů. Pokud si ale myslíte, že vás tento pokrm nemůže ničím překvapit, pravděpodobně jste ještě nezkusili cuketové placky připravit trochu jinak a s pomocí jedné vychtávky, díky níž budou krásně křupavé. 

 

Ingredience:
  • 3 celá vejce
  • 100 ml minerální vody
  • 25 dkg ostré mouky
  • 5 dkg měkkého másla
  • 1 cuketa
  • sůl a pepř podle přání
  • 350 ml vlažného mléka

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články