5minutová HRNČEKOVÁ bábovka i pro úplné začátečníky: Nejjednodušší recept pod sluncem a chutná božsky !

9887
Sdílejte

Postup:
Nejprve utřeme vajíčka s cukrem.

Postupně přiléváme olej.

Vmícháme také mléko.

Potom přidáváme postupně mouku.

Přidáme také prášek do pečiva a kůru z citronu.

Formu na bábovku vymažeme a vysypeme moukou.

Těsto navrstvíme do vymazané a moukou vysypané formy.

Recept pokračuje na další straně

Bábovku pečeme cca 40 min na 200 stupňů .

Každý se řídí podle vlastní trouby.

Pokud chceme dvoubarevnou bábovku, část těsta odebereme, přidáme kakao a střídavě lijeme do formy.

Případně můžeme přidat i kokos, rozinky nebo kousky čokolády.

Chcete-li jinou chuť, místo kakaa můžete přidat granko , nezapomeňte v takovém případě ale ubrat cukr, aby bábovka nebyla až příliš sladká.

Kam dál?

Vánoční zákusek ČTYŘ CHUTÍ: vanilka, ořechy, kaštany a kakao! Je to opravdová pochoutka

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Další články