10 ranních chyb, které dělají VŠECHNY ženy a pak přibíráme kila navíc !

1542
Sdílejte

5. Výběr nepohodlného oblečení
Pokud si obléknete těsné oblečení s vysokými podpatky, budete mít menší chuť vyjít po schodech nebo se jít rychle projít během polední přestávky. Pokud je vaším cílem snížení hmotnosti, noste volnější oblečení.
6. Naplňte se nesprávnými sacharidy
Zdravé sacharidy jsou důležitou součástí každé stravy, protože je tělo rozkládá, aby vám dodalo energii. Mezi zdravé sacharidy patří: oves, pšenice, čokoládové mléko (před nebo po cvičení), mango, quinoa, jablka, borůvky a řecký jogurt.
7. Vynechání meditace
Ranní meditace vám může pomoci zhubnout. Hluboké dýchání a relaxační hudba mohou pomoci snížit krevní tlak a snížit hladinu kortizolu. Kortizol, stresový hormon, je spojen s přibýváním na váze a zvýšenou chutí k jídlu.
8. Natahování: Strečink pomáhá uvolnit svaly, vyčistit mysl a připravit tělo na den. Nemusíte se 20 minut natahovat. Ráno věnujte tři až čtyři minuty relaxaci, abyste se nabudili energií.
9. Připravujete se ve tmě
Sluneční světlo je váš přítel! Dodejte si energii a náladu tím, že otevřete okenice, jakmile vstanete. Přirozené světlo dodává energii vaší mysli a tělu.
10. Ignorujete ranní sklenici vody
Předtím, než začnete snídat, vypijte nejprve sklenici studené vody. Voda pomáhá tělu udržovat správnou rovnováhu (živiny, teplota, trávení). Pohár vody dodá tělu energii. Kromě toho voda zaplní vaše břicho, takže je méně pravděpodobné, že se budete přejídat.

Kam dál?

Alarmující číslo ve Stanech proti melanomu. Lékaři odhalili 170 zhoubných nádorů, z toho 52 melanomů

Některé příznaky rakoviny lze odhalit i během jídla. Tohle jsou tři varovné příznaky, které není radno podceňovat

Jak zjistíte, že máte ve střevech parazity – SOS příznaky!

Tento seznam 8 nejběžnějších kousnutí hmyzem vám pomůže rozpoznat co vás kouslo

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Další články