Patrasové praskly nervy, podává žádost o ROZVOD! Taková je Slováčkova reakce !

12986
Sdílejte

Herečka je z manželových slov šokována. „Kdyby mu šlo o dobro, tak se bude chovat jinak. Jsem zdravá,“ tvrdí pro eXtra, ale po záběrech z její květnové nehody, když se potácela domů, ale iz jiných případů, kdy byla i před kamerami zjevně pod vlivem, jí asi málokdo uvěří. No ona to tvrdošíjně odmítá. „Není to pravda. Proč to říká? On, který pije první ligu, co o něm všichni vědí,“ uvedla svůj názor, ale také je fakt, že své pracovní povinnosti si Slováček plní vzorně. Ona ale selhala, když aktuálně nepřišla na své první vystoupení po dlouhé době, navíc bez vysvětlení a omluvy. „Je to konec její kariéry!“ míní rozčilený Felix.

Známého hudebníka její hrozby o rozvodu nechávají lhostejným. „Tak ať si to podá,“ sucho konstatoval a zřejmě ví své. Dagmar mu takto vyhrožovala nejednou iv minulosti, když žil v dlouholetém vztahu se svou milenkou Gelemovou. „Naposledy mě promluvil a já jsem ustoupila,“ vysvětluje, proč nakonec své hrozby nezrealizovala. Problém bude asi iv tom, že dojde zároveň ik dělení jejich společného majetku, což může být zdlouhavý a nepříjemný proces. V jejich seniorském věku to nedává smysl, na druhé straně žít v tak špatném vztahu také nikomu neprospívá. Pokud se Slováčkovi podaří zbavit ji svéprávnosti, vše se otočí v jeho prospěch. „Asi mu jde o můj majetek. Už mě ty jeho útoky štvou. Ať se podívá na svůj život,“ říká Patrasová a nedá se v jejích slovech nevidět snad i kus pravdy. V každém případě je smutné vidět, jak skončila tato velká láska.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články