Vémola po návratu z nemocnice ! Troska, která sotva dojde na záchod !

11155
Sdílejte

Teprve nedávno zápasník Karlos Vémola (37) vyhrožoval svému soupeři Patrikovi Kinclovi (33), jak si ho podá na avizovaném zápase 30. prosince.

Měla to být velká událost a jejich fanoušci si už dlouho předem s nadšením kupovali vstupenky. Oběma měli za zápas vyplatit mimořádně vysoké honoráře. Osud jim to ale nedopřál, když se Vémolovi po tvrdých trénincích s Makhmudem Muradovem (32) podlomilo zdraví natolik, že musel urgentně podstoupit nemocniční léčbu. Mělo mu jít dokonce o život, jak se sám vyjádřil z nemocničního lůžka. Po dvou týdnech byl konečně z nemocnice propuštěn na doléčení domů.

O svém návratu do Vémolandu po dvou týdnech léčby v nemocnici informoval „Terminátor“ své sledovatele ještě z nemocničního lůžka. Za pár hodin byl už doma se svou rodinou az radostného svítání s dětmi sdílel i fotografie. Vypadá být na nich velmi pohublý, ale šťastný. Jistě si uvědomuje, jak skvělé je být doma s nejbližšími, což občas snad ne zcela vnímal, když běhal po různých akcích a žurách obklopen ženami. Právě jeho způsob života mu podle jeho soupeře Kincla neumožňoval dostatečně zregenerovat organismus po těžkých trénincích a výsledek se dostavil v podobě zánětu a hospitalizace. Myslí si také, že je Karlos už za zenitem v jeho kariéře zápasníka.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články