Není to takové, jak se zdá?! Reakce dcery Patrasové a Slováčka na vztah rodičů je šokující !

3008
Sdílejte

„ Už z nich opravdu nemůžu. Rozhodla jsem se od nich veřejně distancovat ak ničemu se nebudu vyjadřovat. Oni si vůbec neuvědomují, jak nás to s Felixem poškozuje,“ postěžovala si Anička Slováčková Blesku . Překvapivě se na návrat rodičů k sobě nedívá s nadšením. Jistě ví proč, ale zjevně nemá potřebu nic blíže vysvětlovat. Sedm let se musela vyrovnávat s publicitou kolem svých rodičů a jistě jí nebylo lhostejné, což se veřejně propíralo v rámci jejich podivného vztahu.

Před dvěma lety po zjištění jedné z nejhorších diagnóz, rakoviny prsu, se vážně zamýšlela, jestli to nezpůsobila špatná atmosféra v jejich rodině. Její duše je velmi citlivá a těžce snášela nepříjemné zvraty, které se děly mezi jejími rodiči, které měla pochopitelně oba velmi ráda, navzdory všemu, co se v rodině dělo. Nejednou se na sociální síti svěřila, jak citlivě vnímá problémy kolem ní. Naštěstí měla svůj podkrovní byt, kde mohla žít poměrně nezávislý život, ale vždy byla stejně nějakým způsobem na rodiče navázána. S otcem navíc pravidelně i účinkovala.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Josef Rychtář položil kytici, kde zemřela Iveta Bartošová. Pak mu ruply nervy a ztropil scénu

Další články