TOTO Meghan a Harry asi nečekali! Přišla jim zpráva od krále Karla III.!

3992
Sdílejte

Letošní Vánoce v oblíbeném královském venkovském sídle v Sandringhamu se budou jistě nést ve znamení vzpomínek na zesnulou královnu Alžbětu II., která si velmi potrpěla na účast jejích nejbližších u svátečního stolu a dokonalého vánočního stromku. „Pro rodinu bude velmi zvláštní být na Vánoce v Sandringhamu bez královny,“ uvedl zdroj blízký Charlesovi a Camille. „Poslední dva roky však byly dost zvláštní kvůli covidu, takže v této fázi jen doufají, tak jako všichni ostatní, že to velké setkání se bude moci uskutečnit,“ dodal. Rodinní příslušníci trávili po dva roky Vánoce ve svých domovech.

Jistě se už všichni těší na letošní společné setkání v Sandringhamu, kde si jako tradičně každý najde pod vyzdobeným stromečkem dárek, přičemž po minulé roky při obdarování nikdy nechyběl vtip a vynalézavost. Z „dárku“, který jim teď jde nadělit v podobě memoárů princ Harry, se smát určitě nikdo z nich ale nebude. Kdoví, jak by ustál králův mladší syn trapnost situace, kdy by se každý vyhýbal řečem o jeho kontroverzní knize, kde se mají objevit šokující odhalení, obvinění a stížnosti. Údajně mu v psaní vydatně pomáhala i manželka Meghan. Po skonu babičky se prý Harry snažil některé state vyškrtat a oddálit vydání knihy, která se plánovala uvést na předvánoční trh, nakonec ale vydavatelství stanovilo datum krátce na to, na 10. ledna 2023.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články