TOTO Meghan a Harry asi nečekali! Přišla jim zpráva od krále Karla III.!

3992
Sdílejte

​Ačkoli veřejnost informace o pozvánce pro Sussexy překvapila, podle zdroje z blízkosti nového krále Karla III. na tom není nic zvláštního. „Synové krále Karla mají samozřejmě stále pozvání, ale ve skutečnosti nikdo neočekává, že Harry a Meghan přiletí, vzhledem k tomu, že nad vším visí jeho kniha,“ vysvětlil pro Daily Beastjednoduchý důvod, proč Sussexovi nevyškrtli ze seznamu hostů na vánoční setkání v Sandringhamu. Je tedy čistě na nich a jejich svědomí, zda se dostaví strávit nejkrásnější svátky roku v úzkém kruhu s nejvýše postavenými členy monarchie. Od roku 2019 se tak nikdy nestalo, nepochybně i pro jejich „máslo na hlavě“ a nebude to podle všeho jinak ani letos. V rodině panuje velká obava z obsahu Harryho memoárů a zřejmě těžko by se jim mohl podívat přímo do očí.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články