Příprava
1. Tenké plátky filet natřeme kořením a každé obalíme slaninou. Uložíme na olejem vymazaný pekáč a posypeme bobkovými listy, česnekem, rozmarýnem a celerovými listy.
2. Do piva vmícháme 3 lžíce olivového oleje a balzamikový ocet a nalijeme na maso. Pečeme 40-50 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Občas maso otočíme, aby se dobře upeklo.
Kam dál?
- Nadýchaný jogurtový koláč s třešněmi pro zaneprázdněné: Netřeba nic šlehat, pouze smícháte a upečete !
- Cítíte se slabí a bez energie? Bolí vás v krku? Na nohy vás postaví polévka tato báječná masová polévka!
- Nejfajnovější kuřecí masíčko Stroganov: Tak dobré jídlo z kuřecího jsem ještě nejedla – vynikající oběd za 15 minut !
- Lepší domácí rohlíky než z pekárny: Přípravu hravě zvládnete, takže je můžete mít na stole každý den !