Jak jí mohl TOTO udělat?! Plekanec zahanbil Šafářovou, ta to jen tak nenechá !

3966
Sdílejte

Nejraději provozuje sportovní aktivity s Tomášem, což občas komentuje jeden či druhý na sociální síti. Nedávno se stále profesionálně aktivní hokejista dobře bavil na manželce při squashi, hře s raketou s měkkým míčkem ve vnitřní, tomu uzpůsobené místnosti. Mohlo by se zdát, že když je Lucie s raketou jakoby až srostlá, bude jasnou favoritkou, ale nedařilo se jí moc. „Však já tě dostanu, počkej. Já se to naučím,“ zastrájala se mu na začátku hry, kterou Tomáš zdokumentoval ve videu, které později sdílel na Instagramu. V momentě, kdy už jasně vedl, se Lucii provokativně zeptal: „Kolik to je?“ Ta ale při odpovědi nechtěla připustit svoji porážku. „Na sety je to 0:2, ale ještě jsem neprohrála,“ upozornila, že se Tomáš těší brzy.

Ať se snažila, jak se jen dalo, manžela překonat nedokázala a ten nakonec přece jen vyhrál. „Nejlépe na tom není ta výhra, ale že je Lucie rozebrána do posledního šroubu,“ vytěšoval se s náznakem škodolibosti dobře vytrénovaný hokejista na závěr videa, ale samozřejmě, že to Lucka nevzala ve špatném. Jednoduše jsou oba velmi soutěživé povahy, což je ale pro sportovce typické a také nezbytné. Jinak jsou skvělí parťáci, kteří to spolu táhnou v dobrém i špatném, i když vlastně zatím, naštěstí, hlavně v dobrém. „Jsme šťastní, máme šťastnou rodinu. Strašně bych si přála, aby to nikdy neskončilo,“ zdůrazňuje emotivní bývalá tenistka, které stálo za to, že se rozhodla před tenisovou kariérou upřednostnit svůj vztah a rodinu.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články