Jak jí mohl TOTO udělat?! Plekanec zahanbil Šafářovou, ta to jen tak nenechá !

3972
Sdílejte

‚Velmi pěkně se před časem vyjádřil Tomáš Plekanec o své partnerce a matce jejich dvou dětí na sociální síti. „Není tak důležité, co v životě máme, ale koho v něm máme,“ připsal hokejista k jejich společné rodinné fotografii a Lucie na to zareagovala srdíčky. A je třeba uznat, že ti dva se opravdu našli. Spojuje je hlavně sport a když se jim narodil v květnu synek, Lucie to potvrdila výrokem na sociální síti, kde k fotografii, na které ho hladká malá Leontýnka dala komentář: „Malý bratříček je už s námi! Vítej v té naší sportovní rodině, Oliverko ! Jsme velmi šťastní, že tě máme!“ V této rodině se se sportem jednoduše počítá už od narození. Lucii se díky každodennímu cvičení a sportování dařilo po porodech rychle shodit nabraná kila a dostat se do formy.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články