Jágr svou přítelkyni platí ! Dominika si nestěžuje, je prý štědrý !

2232
Sdílejte

Zdá se, že se partnerský vztah Jaromíra Jágra (50) a jeho mladé lásky Dominiky Branišové (27 nadále utužuje. Snad žádná jeho dosavadní přítelkyně se mu neobětovala natolik, jako právě ona.

Nejenže se téměř úplně vzdala své kariéry modelky, ale donedávna ho také vozívala na jeho zápasy, aby se mohl koncentrovat pouze na hokej, stále se vzorně stará o jejich domácnost i stravu a poslední měsíce se začala naplno věnovat i jeho novému obchodnímu byznysu, zdarma to však není.
‚Jaromír Jágr dává najevo, že k němu Dominika patří i tím, že za něj chodí na akce, kam je pozván, ale právě tehdy náhodou nemá čas. Zúčastnila se také nedávné vernisáže obrazů, kde se konala i dražba. „Jarda má dnes zápas, takže nemohl přijít, tak jsem tady já. Velmi ráda podpořím naši nadaci,“ zdůvodnila partnerovu nepřítomnost Dominika. Vydražená částka se rozdělila mezi nadační fondy Be Charity a Knights Foundation – Nadační fond Rytíři Kladno, který založil Jágr. Dražba byla pro ni novou zkušeností. Stejně nová je pro ni i účast v další Jágrově aktivitě s jeho značkou výživových doplňků. S jejím uvedením začal začátkem roku a svěřil ji do rukou Dominiky.

Kam dál?

Hvězdné manýry českých celebrit: Případ Hofmanna a Maštalíra

Nechtěla nás k němu pustit, zuří nejbližší přátelé Josefa Laufera. Zlobí se na jeho dceru Ester

Smutná zpráva z hudebního světa : Zemřel slavný slovenský zpěvák Dušan Grúň. Krátce před smrtí poslal fanouškům vzkaz

Finanční peripetie Zdeňka Godly.Odstěhoval se k mamince, prý kvůli klidu

Fotografie ze které mrazí : Kateřina Brožová bojuje s nemocí. „Zdravím vás z postele, moji milí. I takhle blbě herečky vypadají, když jsou nemocné,“

Další články