Farna, Absolonová i Čvančarová zuří ! TOMUTO podvodu rozhodně nevěřte !

1257
Sdílejte

Když jde o byznys, jde o všechno! Na různé reklamy na pokoutní výrobky zveřejněné na internetu se pofidérní podnikatelé neštítí zneužít kohokoli.

Často i celebrity, které s nimi nemafjí vůbec nic společného. Není snadné vypátrat osoby, které se za reklamou skrývají, což jim má umožňovat anonymitu internetového prostředí a šifrování domén. Tři známé české umělkyně, herečka Jitka Čadek Čvančarová (44) a dvě zpěvačky Monika Absolonová (46) a Ewa Farna (29) se o to přece jen pokusí, jelikož jejich jména využili k propagaci výrobků na hubnutí zatím neznámé osoby, aniž by s tím hvězdy souhlasily.

‚Všechny tři krásné dámy se vyznačují ženskými tvary, i když o Monice Absolonové to už pár měsíců neplatí poté, co po rozchodu s partnerem a otcem jejích dvou synů výrazně zhubla. V minulosti ale neustále řešila kila navíc, která se na ni nalepila po porodech. Má velmi ráda dobré jídlo, které si umí připravit i sama, a ti, kteří okusili její kuchyni, ji považují za skvělou kuchařku. Ewa Farna zase nabírala po stresech, když její fanoušci ještě jako teenagerovi zazlívali každé kilo navíc, ačkoli vypadala skvěle. Stala se proto hlavní propagátorkou trendu „body positive“, naplno rozjetého ve světě i v našich končinách. Přitažlivé herečce Jitce Čvančarové její plné tvary zase přinesly řadu zajímavých hereckých rolí.

Kam dál?

Agáta Hanychová přiznala, že myslí i na svoji smrt a prozradila, že si nechala sepsat poslední závěť : Dům a peníze chce odkázat…

Eva Pavlová truchlí nad ztrátou své milované kočky Micky

Herec Jan Potměšil v rozhovoru přiznal, že ho zradilo srdce a bojoval o život. Bylo to vážné dodal

Představení Ivy Janžurové bylo přerušeno kvůli zdravotní indispozici. Na místo byla přivolána záchranná služba a….

Fanoušci skupiny Maxim Turbulenc, očekávali informace o rozloučení s oblíbeným zpěvákem. Rozhodnutí rodiny je nepotěší

Další články