Čokoládová kostka: Křehké těsto a nebeský krém, chutná úžasně !

5210
Sdílejte

Příprava:
1. Z bílků vyšleháme sníh a vmícháme cukr, poté přidáme vodu a žloutky z vajec spolu s olejem. Přidáme mouku, cukr a prášek do pečiva a pomalu mícháme, aby se pěna nelámala.
2. Do vymazané formy vysypané moukou, vylijeme těsto, pečeme 35 minut při 180 stupních.
3. Mezitím si připravíme krém. Čokoládu rozpustíme a máslo utřeme s cukrem, když čokoláda trochu vychladne, přimícháme. Šlehačku vyšleháme spolu s rumovým aroma a dáme do chladničky, dokud není těsto hotové.
4. Když je těsto upečené, překrojíme ho na polovinu a potřeme krémem, přikryjeme druhou polovinou.
5. Čokoládu rozpustíme a smícháme s máslem a smetanou, poté jí potřeme vrch. Dejte do chladničky alespoň na hodinu, poté nakrájejte a ozdobte každý koláček šlehačkou.

Kam dál?

Mrkvový koláč bez cukru. Ten musíte vyzkoušet

Jednoduchá a chutná čokoládová roláda

Krémový dort bez pečení a vajec: Příprava trvá jen 20 minut a jeho chuť si získá i ty největší labužníky

Jednoduchá tvarohová buchta s broskvemi!

Kadaňský salát univerzální. Křupavý, snadný na přípravu a je univerzální, aby se hodil k mnoha jídlům

Další články