Příprava:
1. Z bílků vyšleháme sníh a vmícháme cukr, poté přidáme vodu a žloutky z vajec spolu s olejem. Přidáme mouku, cukr a prášek do pečiva a pomalu mícháme, aby se pěna nelámala.
2. Do vymazané formy vysypané moukou, vylijeme těsto, pečeme 35 minut při 180 stupních.
3. Mezitím si připravíme krém. Čokoládu rozpustíme a máslo utřeme s cukrem, když čokoláda trochu vychladne, přimícháme. Šlehačku vyšleháme spolu s rumovým aroma a dáme do chladničky, dokud není těsto hotové.
4. Když je těsto upečené, překrojíme ho na polovinu a potřeme krémem, přikryjeme druhou polovinou.
5. Čokoládu rozpustíme a smícháme s máslem a smetanou, poté jí potřeme vrch. Dejte do chladničky alespoň na hodinu, poté nakrájejte a ozdobte každý koláček šlehačkou.
Kam dál?
- Milionový Tvarohový koláč, lehký jako vánek: Těsto jen natřít na plech, přidat krém a ovoce – nejlepší koláček pod sluncem !
- Zázračná roláda na 5 lžiček: 5 minut práce, peče se 15 minut a zastíní všechny ostatní dezerty !
- Nejchutnější tvarohový koláč, jaký jsem kdy jedla: Čokoládové těsto s ovocem a jemnou tvarohovou náplní !
- Nepečená jahodová DOBROTA se sušenkami: RECEPT si určitě uložte do svého receptáře, fantastická chuť !