Brali drogy za desetitisíce ?! Dyk a Prachař v problémech po ostrém vyjádření exkolegů z kapely !

2475
Sdílejte

Nejprve jim způsobil minimálně vrásky v čele, neboť v Česku není legální požívat jakékoli prostředky označované za drogy, včetně konopí, které je již ve více zemích světa legalizováno. Je sporné, zda v rámci české legislativy není tento údajný protiprávní skutek tří členů skupiny Nightwork před deseti let promlčen, ale Soukup si to pro jistotu přece jen mohl nechat jen pro sebe jako dosud.

‚Je téměř jisté, že jsou všichni už dávno v tomto směru v pořádku a nic takového, jako jsou drogy, ke štěstí nepotřebují, No možná se problémům pro hlášku jejich bývalého kolegy v televizním vysílání stejně nevyhnou. Bylo by jistě zajímavé, jak se k tomu postavili zejména Vojta Dyk s Jakubem Prachařem, jako velké české filmové hvězdy a tatínkové.

Pokud Dyk se cítí být šťastným ve vztahu s manželkou Táňou Vilhelmovou, se kterou má syna, Prachař se po rozvodu s matkou jeho jediné dcery, s Agátou Hanychovou, zamiloval nejprve do modelky Denisy Dvořákové, ale už přes rok je po uši zamilovaný do mladé herečky Sary Sandevy a moc jim to spolu sluší. Neznámo, jak to má v soukromí František Soukup, když nedbal na to, že by mohl tímto jeho veřejným prohlášením vyvolat velké problémy v životech a vztazích bývalých kolegů. Ale fakt zůstává, že takové věci se prostě nedělají.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články