Babiččina VÁNOČNÍ ROLÁDA s marmeládou a bohatým tvarohovým krémem! Každá návštěva chce recept…

4940
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Těsto vylijeme na plech, vyhladíme po celé ploše. Pečeme dozlatova 10 – 12 minut.
5. Hotovou piškot vyjměte z plechu, posypte moučkovým cukrem, poté vrchní stranu otočte na čistou utěrku, opatrně stáhněte papír. Sviňte do role a nechte úplně vychladnout.
6. Je-li to nutné, ořízněte okraje piškotu tak, aby byly rovné. Natřeme švestková povidla v tenké vrstvě.
7. Krém : Do mísy si dáme tvaroh nebo mascarpone a zalijeme studenou smetanou. Šleháme do nadýchané hmoty, přidáme podle chuti cukr.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články