A dost! Agátě ruply nervy, od Soukupa se už veřejně distancovala !

6892
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

Za Hámův výrok k přímému přenosu galavečera: „Je super, že se toho ujala Nova, a ne televize se sídlem na Barrandově, protože v tom případě bychom to mohli moderovat, jen pokud by jeden z nás chodil s Jaromírem Soukupem,“ ho Soukup nazval ve svém pořadu mrňavým a slizkým a zároveň zpochybnil sexuální orientaci Sokola, nemluvě o obvinění Pergnerové, že byla na drogách. Zakrátko nato se do něj proto pustilo i několik osobností ze světa showbyznysu, ba dokonce se na jeho stranu nepostavila ani jeho těhotná partnerka Agáta Hanychová. Svým sledovatelům na Instagramu dala vědět jak to vidí ona.

„Na Slavících moderátoři něco řekli z důvodu, aby pobavili a zaujali lidi. Jaromír ve svém pořadu udělal totéž, bylo by pokrytecké to přehlížet. To však neznamená, že sdílím a podporuji Jaromírovy názory. To, že s někým chodíte, automaticky neznamená, že se vším souhlasíte. Jaromír má svůj vlastní názor, já mám svůj vlastní názor,“ vzkázala přes Instagram všem s tím, aby si vážili jeden druhého.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články