8 znamení, že zesnulí jsou nám nablízku a mají se dobře…

18226
Sdílejte

Svou přetrvávající lásku k nám mohou zesnulí dávat najevo i prostřednictvím čísel. V takovém případě se stává, že pravidelně na různých místech narážíme na čísla významná pro nás oba – datum narozenin, datum setkání a podobně. Někdy jsou to opakující se číslice na hodinkách, bilboardech nebo jiných známých místech, například 1111, 2222, 333.

Pokračování na další straně

4. Hudba

Zesnulí se dokáží připomenout také písní nebo hudbou. Něco podobného se často stává v těžkých životních obdobích, kdy propadáte smutku a sklíčenosti. Z ničeho nic uslyšíte píseň či melodii, která vám byla oběma drahá, která vás spojovala.

5. Přicházejí ve snu

Jeden z obecně nejrozšířenějších způsobů navazování kontaktu zemřelých se živými. Nezřídka přicházejí právě ve snu. Bývá to sen velmi výrazný, takový, který si ráno určitě pamatujeme, někdy i po celá léta a ani za nic na něj nechceme zapomenout. Bývají to milé, laskavé a uklidňující sny. Někdy přímo nevidíme tvář zesnulého, ale víme, že je to on, slyšíme jeho hlas.

Pokud však vám po setkání se zemřelým ve snu zůstal nepříjemný pocit a rádi byste ho naopak zapomněli co nejdříve, jedná se o obyčejnou hru podvědomí.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články