Vydělává statisíce měsíčně, ale bere dávky ! Herec Zdeněk Godla místo fanoušků potkává ve dveřích exekutory

14823
Sdílejte

Herec a hvězda velmi oblíbeného seriálu MOST! Má spoustu nesplacených dluhů, ale vypadá to, že brzy skončí a začne od nuly. Možná mu nakonec schválí oddlužení.

Viníkem je prý jeho žena.
Romský herec musel doma nechat dveře otevřené spíše pro vymahače než pro své fanoušky, protože už dluží necelý milion korun a vede proti němu 20 soudních sporů.
Teď ale říká, že to musí ukončit, a tvrdí, že je vše na dobré cestě, oddlužení mu bylo schváleno díky ročnímu příjmu 696 000 korun z jeho kanceláře v Růžové zahradě, kde hraje bratra Ludvu doktora Boba Švarka, lze splatit samostatně.
Herec a hvězda velmi oblíbeného seriálu MOST! Má spoustu nesplacených dluhů, ale vypadá to, že brzy skončí a začne od nuly. Dokonce svému zaměstnavateli dluží České televizi
Nakonec mu mohou schválit oddlužení.

Viníkem je prý jeho žena.

924 / 1 000
(.pdf, .doc)

Výsledek
Romský herec musel doma nechat otevřené dveře pro vymahače, nikoli pro své fanoušky, protože už dluží necelý milion korun a vede proti němu 20 exekučních řízení.

Ale teď říká, že to musí ukončit a tvrdí, že vše je na dobré cestě

Bylo mu schváleno oddlužení, a protože jeho roční příjem v kanceláři Růžové zahrady je 696 000 korun, kde hraje bratra doktora Boba Švarka Ludvu, platí to samo.

„Lékařská ordinace mi hodně pomohla,“ řekl Godella

 

Kam dál?

Česko přispívá na sbírku rodině navigátorky rallye Krejčíkové. Rodina věnovala většinu svých financí na závodění a nemají peníze ani na pohřeb

Princezna Kate oslavila narozeniny svého syna Louise. Nejspíš i letos neopomenula svou tradici a upekla synovi narozeninový dort

Když své jméno očistí, může se do politiky vrátit, slibovala Pekarová Adamová. Teď se od kamaráda Feriho distancovala

Velké překvapení připravila pro své fanoušky herečka Veronika Žilková (62). Změnila jsem si jméno!

Lidé mají jasno o rozchodu Andreje Babiše : Monika randí se zahradníkem

Další články