Šokující PŘIZNÁNÍ hvězdy z Harryho Pottera: Problémy s chlastem a duševním zdravím !

1079
Sdílejte

Představitel Draca Malfoye přiznává, že život herecké hvězdy byl příjemný. Avšak chyběl mu domov, rodina, kouzlo obyčejného života a útěchu začal hledat v nedalekém baru, kde pravidelně popíjel. „Strávil jsem tam víc nocí, než si dokážu vzpomenout,” píše v knize Tom. Jeho problém s alkoholem se postupně stupňoval, až přišel opilý i na natáčení.

Mladý herec se v důsledku toho rozhodl podstoupit protialkoholní léčení. Na odvykačce však poprvé nevydržel ani 24 hodin… A podle vlastních slov se tam v průběhu let ještě párkrát vrátil. Léčbu úspěšně dokončil a dnes abstinuje. Je si ale vědom toho, že tento boj bude trvat pořád.

Sympatický herec zároveň přiznává, že jej sužují i ​​psychické problémy. I s nimi se ale snaží úspěšně pracovat. „Už se nestydím zvednout ruku a říct, že nejsem v pořádku. Dodnes nikdy nevím, do jaké verze sebe sama se probudím,“ uvádí v knize známý herec.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články